Internet instellen voor Android
1. Ga naar het startscherm.

2. Ga naar Instellingen.
3. Kies Meer netwerken.
4. Kies Mobiele netwerken
5. Als Mobiele gegevens uitgevinkt is, vink Mobiele gegevens aan. Als Mobiele gegevens aangevinkt is, ga naar de volgende stap.

6. Kies Namen toegangspunten.

7. Druk op de menu-toets of het plusje. Wanneer je een plusje hebt, kun je stap 8 overslaan.

8. Kies Nieuw toegangspunt.
9.
 Bewerk de details als volgt: Bij Naam, voer Mobiel internet in. Bij APN, voer basic.internet.spmb.data in. Bij de overige onderdelen hoef je niets in te voeren.

10. Scroll naar beneden en voer de volgende gegevens in: Bij MCC, voer 204 in. Bij MNC, voer 16 in.
13. Kies Verificatietype en vink PAP aan.
14. Ga naar Type toegangspunt of APN-toegangstype, voer default in (let op: in kleine letters).

15. Druk op de menu-toets. Kies opslaan.
16. Vink Mobiel Internet aan. Keer terug naar het Startscherm.

Het toestel is nu ingesteld voor gebruik van mobiel internet.

17. Zet het toestel uit en start deze opnieuw op om de instellingen te activeren.

Lukt het niet met bovenstaande stappen? Bekijk dan de handleiding van je mobiele telefoon. Kom je er echt niet uit? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en vermeldt het type toestel dat je wilt gebruiken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de stappen samen met je te doorlopen.