Bij je bestelling ontvang je een trio simkaart: een normale simkaart, een micro simkaart en een nano simkaart in één. Dit betekent dat je niet hoeft aan te geven welke simkaart je nodig hebt, omdat deze drie simkaarten geschikt zijn voor alle toestellen, ook de iPhone.

Zorg er wel voor dat je goed kijkt naar de handleiding die je ontvangt bij je bestelling, zodat je de gewenste simkaart op de juiste manier uitdrukt waardoor deze in je toestel past.

Het is niet mogelijk om een duo simkaart aan te vragen.