Ja hoor. Het is mogelijk om gebruik te maken van de Hotspot functionaliteit op je telefoon.

• Android

De hotspot (tethering) functionaliteit is beschikbaar in zowel Nederland als in het buitenland.

• iPhone

De hotspot functionaliteit voor de iPhone is alleen beschikbaar in Nederland.

Voor iPhone is de hotspot (tethering) functionaliteit niet
standaard actief op de Choozze simkaart. Wil je hier gebruik van maken? Stuur dan een e-mail naar info@choozze.nu.

Geef in de e-mail aan:
- wat het telefoonnummer is
- het simkaartnummer
- en de naam van de eigenaar van het telefoonnummer

Zodra we alle benodigde gegevens van je hebben ontvangen, verwerken wij de aanvraag voor je.