We versturen je een waarschuwing per SMS als je 80% en 100% van je databundel hebt verbruikt. Ook kan je via Mijn Choozze je verbruik in de gaten houden.

Let op: Verbruiksgegevens worden met enige vertraging weergegeven en dienen ter indicatie. We kunnen geen garanties afgeven voor het ontvangen van de waarschuwing-sms. Daarom adviseren we om een datalimiet in te stellen of datateller apps te installeren op je toestel om buiten de bundel kosten te voorkomen.