Internet instellen iPhone

1. Zorg dat je internet op je iPhone hebt via Wifi

2. Ga met de browser Safari naar Mijn Choozze
2. Log in op Mijn Choozze

3. Klik op 'Internet'
4. Klik op de knop "Installeer iOS APN configuratie"

5. Klik vervolgens op Installeer

Lukt het niet met bovenstaande stappen? Bekijk dan de handleiding van je mobiele telefoon of volg onderstaande stappenplan voor de iPhone 6(plus). Kom je er echt niet uit? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en vermeldt het type toestel dat je wilt gebruiken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de stappen samen met je te doorlopen.

Handmatig internet instellen iPhone 6 (plus)

1. Zorg dat je internet op je iPhone hebt via Wifi

2. Ga naar het startscherm. Kies instellingen.

3. Kies Mobiel netwerk.

4. Als Mobiele data uitgeschakeld is, schakel Mobiele data in. Als Mobiele data ingeschakeld is, ga verder met de volgende stap.

Let op: Als je in het buitenland bent en je wilt Mobiele internet gebruiken, zet dan de schakelaar Dataroaming AAN, maar laat de schakelaar EU-internet UIT staan.

5. Kies Mobiel datanetwerk. Is de optie Mobiel datanetwerk niet beschikbaar, dan is handmatig instellen helaas niet mogelijk. In dat geval, sluit het toestel aan op de PC en start iTunes om de zogeheten Carrier settings te installeren.

6. Bewerk de details bij Mobiele Data als volgt: Bij APN, voer basic.internet.spmb.data in. Bij Gebruikersnaam, voer niets in. Bij Wachtwoord, voer niets in.

7. Kies Mobiel netwerk.

De Apple iPhone 6 is nu ingesteld voor gebruik van mobiel internet.

8. Zet het toestel uit en start deze opnieuw op om de instellingen te activeren.