Met behulp van Mijn Choozze kan je zien hoeveel data, belminuten en sms-berichten je hebt verbruikt.

De gegevens van je verbruik worden regelmatig bijgewerkt:

• Bellen

Jouw bel-gegevens worden om de 5 minuten bijgewerkt.

• SMS

Het duurt 15 minuten om je sms-gegevens bij te werken.

• Internetten

De datagegevens kunnen pas worden bijgewerkt als de telefoon een datasessie heeft afgerond. Dit kan sterk variëren afhankelijk van het toestel, de duur en de intensiteit van de sessie.

Naast het inzien van je verbruik kan je hier ook je internetinstellingen vinden, je voicemail in- en uitschakelen, buiten-de-bundelkosten zien en je simkaart blokkeren als je telefoon gestolen wordt. Tevens vindt je hier je facturen. Heb je een Choozze Zero abonnement? Dan kan je in Mijn Choozze ook je bundels aanpassen. Kortom: you're in control @Mijn Choozze!